Partidul M10, alături de ACRE (Alianța Conservatorilor și Reformiștilor din Europa) în Armenia

Armenia se pregătește de alegeri generale. Pe 2 aprilie armenii își vor alege Parlamentul și președintele.

O delegație a Alianței Conservatorilor și Reformiștilor din Europa din care a făcut parte și M10 a vizitat Armenia pentru a-și exprima sprijinul pentru Alianța Tsarukyan condusă de Gagik Tsarukyan, candidatul oficial la funcția supremă în stat.

În cadrul Conferinței Internaționale intitulată „Time for Change”, care a avut loc între 17 -19 martie 2017, liderii Alianței ACRE au dezbătut cele 15 puncte din programul electoral al lui Tsarukyan și și-au confirmat susținerea pentru un politician care dorește să transforme Armenia, dintr-o țară cu probleme economice și de corupție, într-o țară prosperă, așa cum susține și numele partidului din care face parte Liderul Tsarukyan: Armenia prosperă” (Prosperous Armenia Party), partid care este membru în ACRE.

M10 a fost reprezentat de președintele interimar, Adela Mîrza, care a subliniat importanța IMM-urilor în dezvoltarea Armeniei ca fiind un punct central al programului economic susținut de liderul partidului Armenia Prosperă.

De asemenea, alți lideri europeni precum Jan Zahradil, președintele Alianței Conservatorilor și Reformiștilor în Europa, Lordul Martin Callanan, membru în parlamentul britanic și alți participanți din partea ACRE au menționat în discursul lor susținerea pentru partidul condus de Tsarukyan, pentru măsurile economice propuse de acesta.

Le urăm succes partenerilor noștri de Alianță și sperăm că vor câștiga. Astfel vor avea posibilitatea să aplice programul economic care va schimba Armenia în bine.

Armenia - photo1 Armenia - photo 2 Armenia - photo 3