Este importantă integritatea. Și din experiență proprie, și din experiența pe care am avut-o în anii `90, când se vorbea despre valori morale în politică, este importantă pentru a asigura o independență a deciziilor și curaj.

Adevărul e că nici nu se putea un moment mai potrivit pentru lansarea acestui partid după ce am văzut ieri în Senat. Parcă ați complotat să lansați partidul imediat după acel moment.

Depinde de voi, depinde de noi toți ca să nu avem un USL cu față umană. Ieri am văzut că USL trăiește. Depinde de noi ca să nu ne mulțumim cu a avea un USL, să zicem nu varianta hard cu cu Crin Antonescu, ori varianta hard-copy, să zicem, cu Victor Ponta, de a nu avea un USL cu o variantă soft cu față umană, augustă, imperială și tăcută.

Cred că depinde de voi, cei care vă veți implica în politică, și depinde de noi toți care vă stăm alături, să nu ne întoarcem înapoi în 2012, să nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat în 2012, ceea ce se făcea în ritm accelerat în 2012 sau în marțea neagră, să nu se facă acum în cerc metodic cumpătat.

Vă urez succes și ne urez succes tuturor!

Gelu Trandafir este membru în Comisia de Integritate și Arbitraj a Partidului M10