Regional

REGIUNEA ARDEAL NORD-VEST

M10 Cluj

Președinte interimar: Vladimir Rusu

E-mail: vladimir.rusu@mzece.ro

Vladimir RusuSunt Vladimir Rusu, președintele Partidului M10 Filiala Cluj și susținător al meritocrației, statului minimal, debirocratizării și evaluării periodice a competențelor funcționarilor publici. Cred cu tărie că cel mai important este să investim cât mai mult în educație și este obligatoriu să avem un plan economic pe termen lung.

Vreau să dau un exemplu că politica se poate face curat, cu asumare de responsabilitate și cu respect pentru cetățeni. Îmi doresc cât mai mulți oameni să ni se alăture în dezvoltarea țării și să facem România să fie mândră de noi!

M10 Bistriţa Năsăud

Preşedinte Interimar:

E-mail:                                        Telefon:
Noi, cetățeni, care împreună formăm conștiința comunității noastre, avem nevoie de această alternativă politică. M10 vine să aducă ordinea firească în treburile publice, să reinstaureze normalitatea și bunul simț în instituțiile noastre. A sosit momentul ca integritatea şi interesul public să se manifeste în politică. A sosit momentul să demonstrăm că ne pasă.

Alătură-te şi tu echipei M10 Bistrița-Năsăud!

M10 Maramureş

Preşedinte Interimar: Călin Herţeg

E-mail: calin.herteg@mzece.ro Telefon: 0746 173 713
calin hertegMaramureșul are nevoie de o nouă clasă politică care să înlocuiască actualii policieni reșapați și recondiționați, care nu reprezintă spiritul acestui județ.

M10 este acum șansa de a face politică pentru toți maramureșenii integri, cinstiți și care vor să se dedice comunităților lor, dar care au fost dezamăgiți de partidele trecutului si de cele ale prezentului.

Să ne implicăm și să facem pasul spre M10!

M10 Bihor

Președinte interimar: Ovidiu Bunta

E-mail: ovidiu.bunta@mzece.ro

REGIUNEA CENTRU

M10 Mureş

Preşedinte Interimar: Adrian Câmpean

E-mail: adrian.campean@mzece.ro Telefon: 0746 371 420
a campeanRomânia are nevoie de un nou început. Credem că oamenii oneşti, integri, competenţi şi responsabili, care pun interesul comunităţilor înainte intereselor personale, pot schimba România. Puteţi să contribuiţi la schimbare! Veniţi alături de noi! România merită!

REGIUNEA SUD

M10 Călărași

Preşedinte Interimar: Iulian Lascu

E-mail: ilie.lascu@mzece.ro

Alături de voi și echipa M10 putem crea o nouă structură politică formată din oameni onești și competenți, care au curajul să țină capul sus și să schimbe ce alții nu au reușit după 1989. Județul Călărași și întreaga țară are nevoie de această schimbare și numai impreuna o putem face.

Alătură-te echipei M10 pentru un nou început!

M10 Prahova

Președinte interimar : Roxana Tarcău

E-mail: roxana.tarcau@mzece.ro

13138813_1188074241216216_5337264323603660612_nSunt Roxana Tarcau, preşedinte Partidul M10, Filiala Prahova. Sunt om al speranțelor că împreună putem aduce normalitatea în comunitatea noastră!

 Chiar dacă suntem un partid mic, noi venim în fața alegătorilor noștri cu o ofertă reală. În primul rând, venim cu oameni morali și competenți, oameni care au muncit cinstit toată viața. Oameni simpli și decenți. Și mai venim cu soluții concrete la problemele comunității noastre. Toată lumea vrea schimbare, dar nimeni nu spune ce se va întâmpla după. Noi vrem schimbare și știm exact ce avem de făcut mai departe. Știm care trebuie să fie prioritățile unei administrații publice, știm exact ce vrea fiecare cetățean în parte, știm care sunt problemele și cum le putem rezolva.
Putem face asta! Pentru că noi însemnăm MUNCĂ și MORALITATE la puterea a zecea!  Vino,alături de noi să formăm o echipă tânără si mai puternică pentru un nou început!

M10 Dâmboviţa

Preşedinte Interimar: Adrian Ardeleanu

E-mail: adrian.ardeleanu@mzece.ro

Adrian ArdeleanM10 este singura veste bună din politica românească. Vrem să atragem în echipa noastră și să propulsăm în structurile statului cetățeni liberi, onești, demni și virtuoși. Vrem să reformăm ce e prost ca să conservăm ce e valabil.

Răul învinge numai dacă oamenii buni nu fac nimic. Vino alături de noi pentru a arăta împreună că se poate și altfel, pentru a schimba felul în care se face politică și în județul nostru.

Hai să întoarcem pagina împreună!

REGIUNEA SUD-VEST

M10 Dolj

Preşedinte Interimar: Nicolae Ciobotariu

E-mail: nicolae.ciubotariu@mzece.ro

M10 Gorj

Preşedinte Interimar: Cosmin Calotă

E-mail: cosmin.calota@mzece.ro Telefon: 0735 410 016

cosmin calotaVrem în echipa noastră gorjeni oneşti, care vor să schimbe ceva în comunitatea lor. Ne-am săturat de corupţie, de clasa politică actuală care a pus interesele de partid înaintea intereselor comunităţii.

Vino alături de noi, pentru un alt fel de politică. O politica dedicată interesului public şi binelui comun. Pentru că nouă ne pasă!

REGIUNEA SUD-EST

M10 Constanța

Preşedinte Interimar: Mihai Mocanu

E-mail: constanta@mzece.ro

Vrem să construim în judeţul Constanţa o echipă puternică, formată din oameni integri şi competenţi, care au demonstrat că pot schimba în bine comunitatea lor. Vrem ca administraţia publică să fie în slujba cetăţeanului, să dezvolte proiecte pentru cetăţeni, pentru comunităţi, şi nu pentru interesele individuale sau de grup, aşa cum s-a întâmplat până acum. Vrem să facem politică pentru oameni. 

Haideţi alături de noi!

REGIUNEA București-Ilfov

M10 Ilfov

Preşedinte Interimar: Ciprian Necula

Email: ciprian.necula@mzece.ro

Ciprian Necula

Vrem o administraţie locală şi judeţeană în slujba cetăţeanului. Vrem transparenţă şi corectitudine în cheltuirea banului public şi eliminarea alocărilor bugetare în funcţie de culoarea politică. Vrem infrastructură rutieră judeţeană în acord cu nivelul de dezvoltare al localităţilor din Ilfov. Vrem ca varianta ocolitoare a Bucureştiului să fie modernizată, la standard de drum naţional, cu 2 benzi pe sens şi cu pasaje de intrare/ieşire rapidă în dreptul fiecărei localităţi. Vrem canalizare şi apă curentă în toate localităţile judeţului, la standarde europene. Vrem să eliminăm discrepanţele economice şi de dezvoltare existente acum între nordul şi sudul judeţului Ilfov.

Ne alăturăm echipei M10 cu credinţa că împreună putem schimba actuala clasă politică şi viitorul României. Cu speranţa că aici vocea noastră şi a tuturor oamenilor de bună credinţă din judeţul Ilfov se va face auzită. Chemăm alături de noi toţi oamenii integri, oneşti, muncitori şi responsabili din judeţul Ilfov! Haideţi să punem umărul la construirea viitorului nostru şi al copiilor noştri.