Duminică, 5 iunie, ai puterea să faci din România ta o poveste frumoasă!  România ta e România din ochii copiilor tai.

Împreună, deschidem ușile primăriilor, pentru o administrație publică modernă și transparentă. Împreună, putem schimba viitorul României.

Mulțumim susținătorilor noștri pentru implicarea în campania electorală, pentru energia și dăruirea cu care au promovat candidații M10 în comunitățile lor.

Mulțumim candidaților noștri pentru curajul și deschiderea de a participa la aceste alegeri. Ne bucurăm că atât de mulți tineri bine pregătiți au hotărât să se implice în viața comunităților lor şi candidează pe 5 iunie. Tinerii bine pregătiţi, oneşti, care nu au mai făcut până acum politică pot să schimbe clasa politică actuală, pot deschide oraşele şi satele în care locuiesc şi candidează spre o administraţie modernă şi în slujba cetăţenilor.
Partidele mari s-au opus în Parlament oricărei inițiative de reformare a sistemului electoral. Alegerile într-un singur tur, numărul ridicat de semnături, pragul electoral, legea finanțării și scutirile de datorii au arătat, până în ultima clipă, disprețul față de ideea de competiție politică. Dar votul tău contează mai mult decât barierele lor.

Mergi la vot! Alege candidații M10 și programele lor de dezvoltare locală. Încurajează inițiativele noi! Susține oameni tineri, bine pregătiți și, foarte important, integri. Poți să faci din România ta o poveste frumoasă.